Wanneer schakelt u een incassobureau in?

Wanneer schakelt u een incassobureau in?

Wanneer schakelt u een incassobureau in?

Wanneer schakelt u een incassobureau in? Het zijn spannende en roerige tijden. Iedereen voelt het in min of meerdere maten in hun portemonnee. Dit kan gevolgen hebben. Op enig moment merkt u dat uw facturen bijvoorbeeld niet meer worden betaald. U stuurt een herinnering, maakt weer een afspraak met de klant maar het blijft angstvallig stil. U ontvangt wederom geen betaling en er is ook geen contact. De debiteur neemt niet meer op en reageert niet op uw herinnering.

Lees hier meer over de werking van een incassobureau in het algemeen.

Dit is het moment om ons in te schakelen zodat u zich bezig kunt houden waar u zich het liefste mee bezig houdt, namelijk met uw nieuwe opdrachten/opdrachtgevers en niet met het vorderen van uw geld.

Waarom Exacto incasso:

  • Wij hanteren een termijn van 14 dagen voor incassoverdering U heeft immers lang genoeg op uw geld moeten wachten! Daarom hanteren wij een termijn om binnen 14 dagen uw vordering te incasseren. Lukt dit niet dan zullen wij in overleg met u direct overgaan tot dagvaarden. Nadat er een uitspraak door de rechter is gedaan kunnen er verdere stappen worden ondernomen. Denkt u aan het leggen van beslag, faillissementsaanvraag of ontruiming. Dit alles doen wij in samenwerking met onze deskundigen (juristen, advocaten en gerechtsdeurwaarders).
  • Wij hanteren een fixed fee Wij hanteren een fixed fee bedrag voor u, zodat u de zekerheid heeft dat er meerdere stappen worden doorlopen om uw geld te incasseren.  Geen langdurige wachttijden tot uw vordering in behandeling wordt genomen. Geen onverwachte kosten van onze kant.  Wij gaan duidelijk en transparant te werk. Tijd is immers geld. Wij hebben speciale tarieven voor u als u meerdere opdrachten tegelijk of structureel aanbrengt. Voor meer informatie hierover kunt u een offerteaanvraag doen via het contactformulier.
  • Wij zijn er voor MKB’ers, ZZP’ers en particulieren Vaak heeft u geen tijd om achter een openstaande factuur aan te gaan. Uw focus moet liggen op acquisitie, nieuwe opdrachten aannemen en uitvoeren. Er ontstaat irritatie omdat u nu meerdere malen aan uw klant heeft gevraagd om te betalen. De verstandhouding tussen u en uw klant komt op scherp te staan. Dit is niet wat u voor ogen had. Daarom is Exacto Incasso er! Wij ontzorgen, zullen het geld waar u voor heeft gewerkt gaan incasseren. Er is immers een dienst verleend waar u voor beloond moet worden. Op een nette manier zorgen wij dat u krijgt waar u recht op heeft!

Schakel daarom Exacto Incasso in! U meldt zich digitaal aan, stuur in de bijlage uw offerte mee en wij nemen het stokje van u over! Of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.