Wacht niet te lang...

Wacht niet te lang…

Wacht niet te lang…

Wacht niet te lang…met uw vordering uit handen geven. We merken in de praktijk dat bedrijven te lang wachten met het uit handen geven van openstaande facturen. Bedrijven zijn van mening dat ze hun klantenrelatie goed willen houden en proberen daarom tevergeefs de debiteur tot uitbetalen te laten overgaan. Deze tijd en energie had u ook in de groei van uw bedrijf kunnen stoppen. Als allerlaatste redmiddel schakelt men uiteindelijk een Incassobureau in. Er is dan al zoveel tijd verstreken en de frustratie en soms stress die hiermee gemoeid gaan… Dit kan echt anders vinden wij van Exacto Incasso.

Onze werkwijze is erop gericht om de debiteur z.s.m. te laten overgaan tot betaling. We behouden oog voor uw klantrelatie en passen verschillende pressiemiddelen op respectvolle wijze toe. Deze werkwijze werkt.

Niet langer wikken en wegen 

Maar ga over tot actie en schakel ons in. U wilt immers graag worden beloond (betaald) voor uw geleverde diensten/producten. U staat daarom geheel in uw recht om, bij herhaaldelijk uitblijven van betalingen, een incassobureau in te schakelen. U debiteur weet dit ook. Terwijl u zich bezig houdt met wat u het allerliefste doet, uw corebusiness, zorgen wij ervoor dat uw openstaande facturen betaald zullen worden. Indien nodig starten wij altijd met het versturen van de WIK (Wettelijk Incasso brief) aan een natuurlijk persoon. Uw debiteur heeft dan 14 dagen de tijd om alsnog over te gaan tot betaling.

In ons incassotraject passen wij op persoonlijke wijze allerlei middelen toe om van een openstaande factuur een betaalde factuur te maken. Wij houden gedurende dit traject een vinger aan de pols en acties volgen elkaar snel op. Wij benaderen uw debiteur middels mail, smsjes, telefonisch etc.

Wat kan exacto incasso voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat Exacto incasso voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis consult van maximaal een uur. Wij hanteren een fixed fee bedrag voor u, zodat u de zekerheid heeft dat er meerdere stappen worden doorlopen om uw geld te incasseren.  Geen langdurige wachttijden tot uw vordering in behandeling wordt genomen. Geen onverwachte kosten van onze kant.  Wij gaan duidelijk en transparant te werk. Tijd is immers geld. Wij hebben speciale tarieven voor u als u meerdere opdrachten tegelijk of structureel aanbrengt. Voor meer informatie hierover kunt u een offerteaanvraag doen via het contactformulier.

Wacht niet te lang… met uw vordering uit handen geven!