Wanneer schakel je een incassobureau in?

Wanneer schakel je een incassobureau in?

Wanneer schakel je een incassobureau in?

Wanneer schakel je een incassobureau in? In ons voorgaande bericht schreven wij al over het incassobureau to the rescue.

We zien en horen dat veel ondernemers worstelen met dit vraagstuk. Om uiteenlopende reden hopen ze dat de debiteur het licht heeft gezien, een geldboom heeft gevonden en alsnog tot betaling overgaat. Iedereen verdient een tweede kans dus een betalingsherinnering lijkt ons zinvol. Echter, wanneer er na diverse herinneringen niet wordt ingegaan op jouw verzoek dan is dit het moment om ons in te schakelen… Dus met René Froger in jouw achterhoofd: ‘This is the moment‘ neem je uiteraard contact met ons op:)

Waarom Exacto incasso:

  • Wij hanteren een termijn van 14 dagen voor incassovordering Je hebt immers lang genoeg op jouw geld moeten wachten! Het wordt geen 1000 en 1 nacht maar 14 dagen. Daarom hanteren wij een termijn van 14 dagen om de vordering te innen. Betaalt de klant dan nog steeds niet dan zullen wij in overleg met jou direct overgaan tot dagvaarden en zal de rechter uitspraak doen. In de meeste gevallen komt het gelukkig niet zo ver. 
  • Wij hanteren een fixed fee of in gewoon Nederlands, een vastgesteld bedrag. Wij hanteren een vastgesteld bedrag zodat je de zekerheid hebt dat er meerdere stappen worden doorlopen om jouw geld te incasseren tegen een vast bedrag. Dus geen verrassingen achteraf (het leven is immers zonder ons ook al vol verrassingen, nietwaar). Wij nemen je stapsgewijs mee in de wondere wereld van de het incassobureau waardoor je zicht hebt op onze inspanningen en je weet wat je kunt verwachten. Wij hebben overigens speciale tarieven voor je als je meerdere opdrachten tegelijk of structureel aanbrengt. Voor meer informatie hierover kun je een offerteaanvraag indienen via het contactformulier.
  • Wij zijn er voor MKB’ers, ZZP’ers en particulieren Vaak heb je geen tijd om achter een openstaande factuur aan te gaan. Jouw focus moet liggen op werving, nieuwe opdrachten aannemen en uitvoeren. Je wilt immers niet als langnek uit de Efteling maar blijven uitkijken naar die betaling die maar niet komt. De niet-betalers zorgen voor frustratie. De verstandhouding tussen jou en jouw klant komt op scherp te staan.  Dat moet je als ondernemer ook gewoon niet willen. Daarom is Exacto Incasso er! Wij ontzorgen en waar jij stopt gaan wij verder…

Wat maakt Exacto incasso anders; Bij ons bureau geen wild westen. We houden niet van agressie maar hebben inmiddels wel geleerd dat zachte dwang en dus lichte pressie het verschil kunnen maken. Dat vreemde ogen dwingen is een fijne bijkomstigheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Afbeelding: Image by wayhomestudio on Freepik