Wij wensen u prettige feestdagen toe

Wij wensen u prettige feestdagen toe!

Wij wensen u prettige feestdagen toe!

Wij wensen u prettige feestdagen toe! Exacto incasso wenst u prettige feestdagen toe en een gezond financieel 2023. Houdt u er rekening mee dat er in 2023 op financieel gebied verschillende veranderingen op handen zijn. Zo heeft u in 2023 wellicht wel recht op Zorgtoeslag doordat de bovengrens is verhoogd. Eerder schreven wij alle wijzigingen m.b.t. uw woning maar ook op het gebied van alimentatie zal er het e.e.a. veranderen.

Exacto incasso

Exacto incasso staat voor integriteit en betrouwbaarheid. Wij geloven in zachte dwang zonder agressief over te komen. Onze incassoprocedure zorgt ervoor dat de debiteur relatief snel over gaat tot betaling. Het in contact blijven met alle partijen vormt hierbij ons uitgangspunt. Mocht u benieuwd zijn wat wij voor u/uw onderneming kunnen betekenen, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Een van onze juristen komt dan naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en onze procedure met u door te nemen. Wij nemen u volledig mee in ons traject en vinden korte lijntjes en overleg essentieel.

Juridische advies

Ook voor juridisch advies bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een beroep op ons doen als u bijvoorbeeld vragen heeft over uw algemene voorwaarden of bij juridische vraagstukken. De algemene voorwaarden zijn nog weleens een onderschoven kindje. Zolang het goed gaat er er geen problemen zijn dan laat men dit liever zo. Goed opgezette voorwaarden kunnen een hoop leed in de toekomst verzorgen, wat erin resulteert dat u sterk staat wanneer er bijvoorbeeld een conflictsituatie ontstaat over uw diensten/betalingen/voorwaarden. Wij kijken met een ervaren en kritische blik naar uw algemene voorwaarden. Daar wij verschillende disciplines onder een dak kunnen we u in veel rechtsgebieden bijstaan. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bron: Belastingdienst.nl; Afbeelding: Freepik